Welkom

Mijn naam is Isabelle Heyens en ik ben een erkende diëtiste in de regio Destelbergen.
 Vanuit de overheid, de media, … wordt er steeds meer gehamerd op een gezonde levensstijl, aangezien de kosten voor het RIZIV nog nooit zo hoog waren voor mensen met overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, … Iedereen weet wel wat een gezonde levensstijl inhoudt: gezond eten, meer bewegen, niet roken, matig zijn met alcohol, ….Maar eenvoudig is dit niet! Er is een groot verschil tussen kennis en gedrag.
CORONAVIRUS: Ja, tandartsen, kinesitherapeuten, osteopaten en dietisten … mogen hun werk blijven uitoefenen, maar niet-dringende zorg moet uitgesteld worden. Het is aan de tandarts, kinesitherapeut, osteopaat, dietisten … om te bepalen wat dringende en noodzakelijke zorg is, gelieve vanaf nu contact op te nemen gezien de situatie/evolutie steeds kan wijzigen:
Gelieve steeds uw naam + adres + gsm  via email info@dietisteheyens.be of 0478/443629 door te geven, zodat ik u terug kan contacteren!
Wel vragen we om de algemene richtlijnen te respecteren. Dit voor jullie eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van ons en de andere (kwetsbare) patiënten.
  • Ben je zelf ziek of in contact gekomen met iemand die ziek is, bel dan even om je afspraak te verzetten.
  • Goede handhygiëne: Was je handen voor een bezoek en na een bezoek aan de praktijk. Ontsmettende handgel zal beschikbaar zijn in de praktijk.
  • draag een beschermend mondmasker.
  • Kom niet te vroeg naar je afspraak en wacht indien nodig in de auto tot het uur van de afspraak.
  • Kom alleen naar de afspraak of indien iemand u met de wagen brengt, vraag dan om in de auto te wachten.
  • Gebruik de  wachtruimte niet.

afbeelding isabelle

Nog nooit zijn we zo overstelpt geweest met tegenstrijdige adviezen als het gaat over gezond voeding en wat u best eet om gezond te blijven. Ik wil u graag een helpende hand hierin bieden. Duidelijke, eenvoudige en correcte informatie is hierbij belangrijk. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail